INNOVATIEVE POLTIE BODY CAM + PORTOFOON SPREEKSLEUTEL

X-Surveillance DS300, Body Camera + Portofoon Spreeksleutel in één!


Tijdens noodsituaties gaat men altijd terug naar gewoontes. Metname wanneer er een situatie voorkomt waarbij meerdere of alle zintuigen worden geprikkeld. En de belaagde meerdere handelingen moet verrichten tegelijkertijd.

Dit is een van de redenen van het ontwerp van de X-Surveillance DS300 politie body camera. Een combinatie van extra veiligheid, toezicht en bewijsmateriaal zonder gebruik van additionele apparaten.

De X-Surveillance DS300 politie body camera is ontwikkeld als een portofoon spreeksleutel, met dezelfde functionaliteiten als een huidige portofoon spreeksleutel met de Push-To-Talk knop aan een kant, en camera opname knop aan de andere kant.
POLITIE-BODY-CAMERASBODY CAMERA VOOR POLITIE

Waarom X-Surveillance DS300 Body Camera + Portofoon Spreeksleutel
 
Door gebruik te maken van het bestaande ontwerp van een portofoon spreeksleutel is het een body camera dat; minder agressie oproept, al op de juiste hoogte en locatie bevindt, eenvoudig te gebruiken is, en men geen additionele training nodig heeft voor de gebruik van de body camera.

De X-Surveillance DS300 body camera is speciaal ontwikkeld voor politie agenten en buitengewoon opsporingsambtenaren, en vervangt de huidige portofoon spreeksleutel die nu ook al wordt gebruikt door deze professionals. En kan iedere bestaande spreeksleutel vervangen zoals Motorola C2000 (en anderen), Kenwood, Hytera, etc.

De X-Surveillance DS300 is een body camera die tevens werkt als een portofoon spreeksleutel, met als groot voordeel dat er geen extra apparatuur nodig is voor het reeds zware uitgeruste uniform. Één apparaat is genoeg.
POLITIE-BODY-CAM-PORTOFOONMEER VEILIGHEID DOOR BODY CAMERAS

Portofoon-Spreeksleutel (Speaker/Mic) + Body Camera” in één
 
We hebben allemaal kunnen zien wat er kan gebeuren als burgers video’s opnemen van politie agenten met hun smartphones. Meestal laten deze opnames niet de exacte situatie zien van wat er daadwerkelijk is gebeurd en deze opnames worden ook meestal te laat gestart. Ze beginnen pas met opnemen op het moment dat de situatie uit de hand gaat lopen. Het is van het grootste belang dat de politie agenten en buitengewoon opsporingsambtenaren, de kans krijgen om hun eigen kant van de zaak te benadrukken door hun eigen video opnames.
POLITIE-PTT-SPREEKSLEUTEL-BODY-CAMERAPRIVACY COMPLIANCE BODY CAM

X-Surveillance DS300 voldoet aan Privacy en Data Protection regelgeving
 
Een politie agent kan naar eigen inzicht de opnamen starten, -inclusief de 20 seconden van pre-recording van de opgenomen ongevallen / gebeurtenissen -, om de impact voor individuen en officieren wat betreft hun fundamentele-en privacy rechten te minimaliseren.

De X-Surveillance DS300 politie body cam geeft de zienswijze weer van de agent op video wat betreft het ongeluk / ongeregelheden zonder toevoeging van een extra toestel op hun uniform.

De X-Surveillance DS300; is een unique “Portofoon-Spreeksleutel (Speaker/Mic) + Body Camera” in één, en voldoet ook aan:

• Data Protection Compliance EU & NL:
Opgenomen data heeft een wachtwoord beveiligde bestandstoegang, en is alleen toegankelijk middels een agent en de control center software. Alle opnames komen met een Officer ID, data / tijd en GPS locatie. Op deze manier zijn de gegevens van alle opnamen optimaal beschermd.

• Cameratoezicht & Privacy Compliance:
De agent kan naar eigen inzicht de opnamen starten, – inclusief de 20 seconden van pre-recording van de opgenomen ongevallen / gebeurtenissen -, om de impact voor individuen en officieren wat betreft hun fundamentele-en privacy rechten te minimaliseren.
POLITIE-BODY-CAMSDATA BESCHERMING BODY CAM

X-Surveillance DS300 politie body cam + portofoon
 
Opgenomen data heeft een wachtwoord beveiligde bestandstoegang, en is alleen toegankelijk middels een agent en de control center software. Alle opnames komen met een gebruikers ID, data / tijd en GPS locatie. Op deze manier zijn de gegevens van alle opnamen optimaal beschermd.

Het leveren van onbetwistbaar bewijs, en het voorkomen van confronterende situaties door het dragen van een zichtbare en civiele vriendelijk ogende camera is essentieel vandaag de dag. De X-Surveillance DS300 politie body cam is ontwikkeld voor betere Bewijsvoering, Veilgheid en Beveiliging.Politie Body Camera DEMO

Contacteer X-Systems voor meer informatie:

Wenst u een DEMO van deze body camera voor Politie.

Kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren / bellen via: 085-877-17-67.
BOA BODY CAMFunctionaliteiten van Body Camera DS300

POLITIE-SPREEKSLEUTEL-BODY-CAMERA
De DS300 bodycam is inclusief;

* GPS-locatie,
* Infrarood Nachtzicht,
* Vooropname,
* 1080p / 720p High Definition,
* 16 Megapixel camera,
* Opname-indicator,
* Wachtwoord-beveiligde opnamen,
* Versleutelde opslag,
* 32GB geheugen,
* 2400 mAh Uitgebreid Levensduur Batterij,
* Tijd/Datum/ID-Stempel,
* Een-Druk Operatie,
* Continue opnames,
* 360° Draaibare Gesp,
* 140° kijkhoek,
* 32GB versleutelde opslag,
* 1.5” LCD-scherm,
* 3.5mm Koptelefoon Aansluiting,
* USB-Poort Connector,
* PTT-Radio Connector,
* PTT-Radio Intercom Kabel.

Push-To-Talk Microfoon + Body Camera DS300
POLITIE-PORTOFOON-SPREEKSLEUTEL-BODY-CAM

Contacteer X-Systems voor meer informatie