NIEUWE BODY CAMERA DS300

 

X-Surveillance introduceert de nieuwe DS300, PTT-Microphone Bodycam.

De bodycam gecombineerd met een PTT-Handheld microfoon. De DS300 is een Push-To-Talk Microfoon bodycam die opereert en de look en het gevoel van een PTT-Handheld microfoon heeft. De DS300 is de enige bodycamera die geen ander apart apparaat nodig heeft voor veiligheid- en bewijs-opnamedoeleinden.

De X-Surveillance DS300 is een uniek en gepatenteerde bodycamera die is ontworpen en ontwikkeld voor veiligheids- en handhavingsprofessionals Dankzij een goed onderzoek naar marktontwikkelingen, luisteren naar klanten en onderzoek in samenwerking met handhavingsprofessionals, begrijpt X-Surveillance wat nodig was voor het ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve oplossingen, die aan de eisen van bodycam-gebruikers voldoen.

Politie Body Camera DS300

 

Unieke Bodycam + Push-To-Talk Microfoon

• De camera is eenvoudig te gebruiken met de reeds bekende talk-knop aan de ene kant en de opnameknop aan de andere kant.
• De camera kan bestaande PTT-Handheld microfoons, zoals Kenwood, Motorola, en anderen vervangen.
• De DS300 bodycam heeft een automatische IR voor het filmen in totale duisternis.
• Optionele GPS-mogelijkheden.
• Wachtwoord-beveiligd toegang tot bestanden, met 32GB geheugen.
• Biedt een agent-ID en datum/tijd-stempel.
• Heeft een 1.5” monitor voor het direct afspelen van opgenomen gebeurtenissen.
• De DS300 camera is val-, schok- en waterbestendig.

PTT - Push-To-Talk Body Cam

 

Full HD met Nachtzicht Bodycamera

De X-Surveillance DS300 is een Full HD bodycamera, met alle opnames versleuteld opgeslagen en wachtwoord-beveiligd. Met de volgende cameraspecificaties; 16 megapixel beeldresolutie, opname in 1080p (of 720p) met 30 frames per seconde in AVI-format en tot 10 uur opnametijd.

Vooral voor handhavers en eerste hulp respondenten, is nachtzicht een must-have. Daarom is de DS300 bodycam uitgerust met een infrarood nachtzicht dat direct aan gaat (automatisch IR) binnen een seconde als het donker wordt.

Dankzij de functie van het infrarood nachtzicht, kan de DS300 Push-To-Talk Microfoon body camera gedurende dag en nacht gebruikt worden.

PTT microfoon Body Camera

 

Body camera + Push-To-Talk veiligheid

Wat betreft veiligheidsvoorzieningen, heeft de X-Surveillance DS300 bodycam de exclusiviteit van een LED-zaklamp met een PTT-microfoon die gelegen is op de juiste plaats van het lichaam. Toch zijn er geen andere PTT-microfoons die deze unieke functie heeft; alleen de DS300 heeft het.

De X-Surveillance DS300 body camera heeft de mogelijkheid om GPS-locaties te “bewaren” en “op te slaan” wanneer een video of foto wordt opgenomen. De real-time GPS-coördinaten (lengte- en breedtegraad) worden ingesloten op het videobestand, en worden getoond op het scherm van de gebruiker.

De vooropname van de DS300 bodycam geeft gebruikers meer transparantie en verantwoording. Deze vooropname-functie reserveert 20 seconden van het cachegeheugen aan videobewijs, om direct te zien, te horen en te ervaren wat, waar (in combinatie met GPS) en wie de situatie heeft veroorzaakt.

PTT Walkie Talkie Body Camera DS300

 

Grote voordelen van Body Camera DS300

De DS300 body camera is val-, schok- en waterbestendig, zoals u mag verwachten van een PTT-Handheld microfoon (gecombineerd met een bodycam), met een 1.5” (inch) scherm voor het direct afspelen van opgenomen gebeurtenissen.

De DS300 bodycam kan ook worden gebruikt als een standalone opnameapparaat zonder kabels wanneer gevraagd, en heeft de optie om alleen Audio, zonder video- of foto-opnames, op te nemen.

De DS300 bodycam is een incognito-camera, dus mensen zullen niet eens merken dat ze worden opgenomen. Maar op aanvraag kan er ook een sticker worden toegevoegd, die aan mensen uitlegt dat zij worden opgenomen. Elke eis is mogelijk.

Te vaak worden opnames te laat gestart en/of met een slechte hoek, en wordt de werkelijke gebeurtenis niet nauwkeurig vertegenwoordigd. Met de X-Surveillance DS300 bodycam kunnen gebruikers nu direct het perspectief van de agent tijdens de gebeurtenis/situatie opnemen, op de gewenste hoogte van waar een bodycam moet worden gevestigd.

Politie Walkie Talkie Body Cam DS300

 

Functionaliteiten van Body Camera DS300

PTT Walkie-Talkie Politie BodyCam DS300

De DS300 bodycam is inclusief;

* GPS-locatie,
* Infrarood Nachtzicht,
* Vooropname,
* 1080p / 720p High Definition,
* 16 Megapixel camera,
* Opname-indicator,
* Wachtwoord-beveiligde opnamen,
* Versleutelde opslag,
* 32GB geheugen,
* 2400 mAh Uitgebreid Levensduur Batterij,
* Tijd/Datum/ID-Stempel,
* Een-Druk Operatie,
* Continue opnames,
* 360° Draaibare Gesp,
* 140° kijkhoek,
* 32GB versleutelde opslag,
* 1.5” LCD-scherm,
* 3.5mm Koptelefoon Aansluiting,
* USB-Poort Connector,
* PTT-Radio Connector,
* PTT-Radio Intercom Kabel.

Push-To-Talk Microfoon + Body Camera DS300X-Surveillance DS300 BodyCamera Push-to-Talk

Request for Quotation for Businesses and Organizations