Nederlands | Mobile & IoT Security

 
 
Mobile IoT Security X-SYSTEMS levert veilige mobiel en IoT oplossingen om kritieke informatie en communicatie te beschermen op het eindpunt en tijdens het end-to-end proces. Bescherming van gevoelige gegevens en kritieke informatie of organisaties tegen het afluisteren, manipuleren van bewijs, spionage of onderscheppingen op mobiele of IoT-netwerken en eindpunten.
 
X-SYSTEMS heeft jarenlange ervaring en is gespecialiseerd op het gebied van Mobile- en IoT Cyber ​​Security en biedt producten en diensten van High Assurance (G- / M-) Off-The-Shelf en / of Special Developments aan organisaties die vereisen het hoogste niveau van preventieve beveiliging om kritieke infrastructuren te beschermen op het eindpunt en kritieke besluitvorming door middel van end-to-end (cross-) communicatie.
 


 

Mobile Cyber Security

 
 
Mobile IoT Security X-SYSTEMS Biedt unieke mobiele cyber beveiligingsoplossingen voor veilige end-point gegevensopslag en veilige end-to-end spraak- en datacommunicatie (G- / M-) off-the-shelf of op maat gemaakte speciale ontwikkeling oplossingen voor de behoefte aan de cliënt.
 
De mogelijkheden bij X-SYSTEMS zijn eindeloos door jaren van specialistische kennis op het gebied van end-to-end spraak-en datacommunicatie.
 
Interne technologieën; Mil-Grade Crypto-smartphones, Mil-Grade Tablets, Secure MDM, Secure Voice, Secure Messaging, Secure Data-Storage, enzovoort.
 
X-SYSTEMS zet al haar expertise in om beveiliging, veiligheid en efficiëntie van hoog niveau te garanderen, met geoptimaliseerde kosten.
 
>> Contact X-Systems | Secure Mobile & IoT Solutions >
 


 

IoT Cyber Security

 
 
Beveiligde IoT-netwerken garandeert de veiligheid van onze maatschappij. Zonder high-end beveiliging tegen bedreigingen zijn fenomenen zoals misbruik of aanvallen meer dan alleen grote zorg, zo kunnen ze enorme gevolgen hebben voor organisaties. X-SYSTEMS heeft gespecialiseerde ervaring van veilige end-to-end en end-point IoT.
 
X-SYSTEMS is ervan bewust dat organisaties veilig, betrouwbaar en efficiënt moeten zijn. Veel kritieke processen zijn afhankelijk van IoT-netwerken en IoT-endpoints, zonder een geschikte end-to-end beveiliging zullen organisaties, smart steden, openbare ruimtes of overheidsinstellingen kwetsbaar zijn voor cybercriminelen. Deze situatie is maar al te reëel.
 
X-SYSTEMS levert unieke, krachtige en interoperabele, beveiligingsoplossingen voor de toekomst.
 
Transformeer uw kritieke IoT infrastructuur in een veilige IoT infrastructuur met X-SYSTEMS.
>> Contact X-Systems | Secure Mobile & IoT Solutions >
 


 

Mission & Expertise

 
De missie van X-SYSTEMS is om bij te dragen aan een veilige maatschappij die Mobile & IoT Cyber Security aanbiedt. Voor besluitvormende professionals binnen organisaties biedt X-Systems mobiele beveiliging om veilige, eenvoudige en snelle cruciale beslissingen te nemen in veeleisende situaties. IoT Security leveren om onze manier van leven te beschermen en verbeteren.
 
>> Contact X-Systems | Secure Mobile & IoT Solutions >