UUSI KEHOKAMERA DS300

 

X-Surveillances esittelee uuden DS300, PTT-kannettavan kehokameran

Kehoon liitettävä kamera yhdistettynä PTT-kannettavalla mikrofonilla.

DS300 on PTT-kannettava kehokamera joka toimii, näyttää sekä tuntuu PTT-kannettavalta mikrofonilta. DS300 on ainut kehokamera mikä ei tarvi toista erillistä laitetta turvallisuuden kuvaamiseen.

X-Surveillance DS300 on uniikki ja patenttia odottava kehokamera joka on suunniteltu turvallisuuden ja lainvalvonnan ammattilaisille. Johtuen hyvästä markkinoiden kehityksen tutkinnasta, asiakkaiden kuuntelusta, sekä tutkimustyö lainvalvonnan ammattilaisten kanssa, X-Surveillance ymmärsi mikä oli tarpeen innovatiivisen ratkaisun suunnitteluun ja kehittelyyn, jotka täyttävät kameran käyttäjän vaatimukset.

hidden-body-camera-ds300

 

Uniikki Kehokamera + PTT-kannettava

X-Surveillance on suunnitellut DS300:n kehon kamerana joka on suosikki viranomaisten sekä sairaanhoitajien keskuudessa. He suosivat kehokameran etuja tapahtuneen kuvaamiseen reaaliajassa. Tosin käyttäjät eivät halua lisätä enempää tarvikkeita jo täyteen ja painavaan univormuun.

• Kamera on helppokäyttöinen, jo tutuksi tulleella Talk-napilla yhdellä sivulla ja Video-nappi toisella.
• Kamera korvaa olemassa olevat PTT-kannettavat mikrofonit, kuten Kenwood, Motorola ja muut.
• DS300 kehokamerassa on automaattinen IR jotta voit kuvata vaikka olisi täysin pimeää.
• Vaihtoehtoiset GPS mahdollisuudet.
• Salasanasuojattu tiedostoihin pääsy, 32GB muistilla.
• Antaa viranomaiselle ID:n ja päivämäärän/ajan.
• 1.5″ näyttö jotta voit katsoa välittömästi videoidut tapahtumat.
• DS300 kamera on kestää pudotukset, sähköiskut ja veden.

push-to-talk-body-cam

 

Full HD yönäkö kehokamera + PTT-kannettava

X-Surveillance DS300 on Full HD kehokamera, jonka kaikki videot tallennetaan salattuun ja salasanasuojattuun tiedostoon. Kameran tekniset tiedot; 16 megapikseliä kuvaamiseen, videointi 1080p (tai 720p) 30 FPS avi-formaatilla ja 10 tuntia videotilaa.

Erityisesti lainvalvojille sekä ensihoitajille yönäkö on lähes pakollista. Joten DS300 kehokamera on varusteltu infrapuna yönäöllä joka käynnistyy välittömästi (automaattinen IR) kun tulee pimeää sekunnin sisällä.

Kiitos infrapuna yönäkö-ominaisuudelle, DS300 PTT-kannettavaa kehokameraa voi käyttää päivisin sekä öisin.

push-to-talk-mikrofoni-body-camera

 

Kehokameran + PTT-kannettavan turvallisuus

Mitä tulee turvallisuusominaisuuksiin, X-Surveillance DS300 kehokamerassa on yksinoikeudella LED-lamppu PTT-mikrofonilla mikä on sijoitettu oikealle puolelle kameraa. Muissa PTT-mikrofoneissa ei tätä ominaisuutta ole, ainoastaan DS300.

X-Surveillance DS300 kehokameralla on kyky “varastoida” ja “tallentaa” GPS-sijainti kun kuvataan tai videoidaan. Reaaliaikainen GPS (pituus- ja leveysaste) koordinaatit sulautetaan video-tiedostoon, joka näkyy käyttäjälle.

DS300 kehokameran esitallennus tarjoaa käyttäjille nousevasti läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. Tämä esitallennus tarjoaa 20 sekuntia cache-muistia videotodisteesta, jota voi välittömästi katsoa, kuulla ja kokea mitä, missä (GPS-sijainti liitettynä) ja kuka aiheutti tilanteen.

poliisi-body-livena-ds300

 

Kehokameran + PTT-kannettavan isot edut

DS300 kehokamera on pudotuksen, sähköiskun ja veden -kestävä, jota voi odottaa PTT-kannettavalta mikrofonilta (yhdistettynä kehokameraan), 1.5” (tuumaisella) näytöllä välittömään videon katseluun tapahtuneista.

DS300 kehokameraa voidaan myös käyttää irrallisena kuvaajana ilman johtoa mikäli tarvitaan, ja sisältää vaihtoehdon tallentaa pelkkää ääntä, ilman videota tai kuvaa.

DS300 kehokamera on piilokamera, eli ihmiset eivät edes huomaa että heitä kuvataan. Tosin tarvittaessa voidaan lisätä tarra, mikä kertoo ihmisille että heitä kuvataan. Mikä tahansa vaatimus on mahdollista.

Liian usein videot kuvataan liian myöhään ja/tai huonossa kulmassa, eivätkä ne tarkasti kerro tapahtuneesta. X-Surveillance DS300 kehokameran käyttäjät voivat välittömästi kuvata tapahtuneen, oikeassa kulmassa ja korkeudessa missä kehokameran tulisi olla.

radiopuhelintilan-mikrofoni-body-camera

 

Kehokameran + PTT-kannettavan toiminnot

DS300 kehokamera sisältää;

 

poliisi-body-kamerat-ds300

* GPS sijainti,
* Infrapuna Night Vision (yönäkö),
* Esikuvaus,
* 1080p / 720p High Definition,
* 16 Megapikselin kamera,
* Videotallennuksen indikaattori,
* Salasanasuojatut tallenteet,
* Suojattu muistin varastointi,
* 32GB muisti,
* 2400 mAh Pidennetty Akunkesto,
* Aika/Päivämäärä/ID Leima,
* One Press-käyttö,
* Jatkuva videotallennus,
* 360° Käännettävä Solki,
* 140° Näkymä,
* 32GB Suojattu muisti,
* 1.5” LCD näyttö,
* 3.5mm Kuulokepaikka,
* USB-Portti,
* PTT-Radio -yhdistäjä,
* PTT-Radio Intercom -kaapeli.

X-Surveillance DS300 on myös hinnaltaan kilpailukykyinen, alempihintainen ja korkeampi tuottavuus kuin millään muulla kehokamerallaX-Surveillance DS300 Body Cam Push-To-Talk in One

Request for Quotation for Businesses and Organizations