NNYA KROPP KAMERA DS300

 

X-Surveillances introducerar den nya DS300, PTT-Handhållna Kroppen Kamera

Kroppen sliten kamera i kombination med en PTT-Handhållen mikrofon. DS300 är ett PTT-Handhållna kroppen kamera som fungerar och ser ut och känns som en PTT-Handhållen mikrofon.

DS300 är det enda organ kamera som inte behöver en separat enhet för säkerhet och bevis inspelning.

X-Övervakning DS300 är en unik och patentsökt kroppen kameran är utformad och utvecklad för säkerhet och brottsbekämpning proffs. På grund av det goda undersökning av utvecklingen på marknaden, lyssna till kunderna och att göra forskning tillsammans med jurister, X-Övervakning förstått vad som krävdes för att designa och utveckla en innovativ lösning som uppfyller kraven för användarna att bära en kropp kamera.

hidden-body-kamera-ds300

 

Unika Kropp Kamera + PTT-Handenhet

X-Surveillance har designat DS300 som en kropp kamera som är favorit bland (brottsbekämpning) officerare och första (stöd)responders. De föredrar fördelarna av att ha en kropp kameran för att spela in händelser och situationer som de faktiskt händer. Men ändå vill att användarna inte lägga till något mer utrustning till en redan full och tung uniform.

• Kameran är lätt att använda med den redan bekanta prata knapp på ena sidan och på record-knappen på andra sidan.
• Kameran kan ersätta befintliga PTT-Handhållna mikrofoner, som Kenwood, Motorola och andra.
• DS300 kroppen kameran har en automatisk IR för att filma i totalt mörker.
• Valfri GPS-funktioner.
• Lösenordsskyddad fil tillgång, med 32 gb minne.
• Ger en polisman för identifiering och datum/tid stämpel.
• Har en 1,5″ – skärm för omedelbar uppspelning av inspelade händelser.
• DS300 kameran Är drop, stöt-och vattentålig.

push-to-talk-body-cam

 

Full HD med Night Vision Kroppen Kamera + PTT-Handenhet

X-Övervakning DS300 är en Full HD kroppen kameran, med alla inspelningar sparas krypterat och lösenordsskyddat. Med följande kamerans specifikationer; 16 megapixel foto upplösning, registrering fångst av 1080p (eller 720p) med 30 bildrutor per sekund i AVI-format och upp till 10 timmars inspelningstid.

Särskilt för lag kronofogden och first responder ‘ s night vision är ett måste. Så DS300 kroppen kameran är utrustad med ett ir mörkerseende som visar på direkt (automatisk IR) när det blir mörkt inom mindre än en sekund.

Tack vare funktionen av infrarött mörkerseende, DS300 PTT-Handhållna kroppen kameran kan användas under hela dagen och natten.

push-to-talk-mikrofon-body-kamera

 

Kroppen Kamera + PTT-Handhållna Säkerhet

När det gäller säkerhet funktioner, X-Övervakning DS300 kroppen kameran har ensamrätt om att ha en LED-Ficklampa med en PTT-mikrofon som är placerad på rätt ställe i kroppen. Ändå finns det inga andra PTT mikrofoner som har denna unika funktion; endast DS300 har.

X-Övervakning DS300 kroppen kameran har möjlighet att “lagra” och “spara” GPS-läge när en video eller ett foto spelas in. Realtids-GPS (longitud och latitud) koordinater kommer att vara inbäddad på video-fil, och visas för användaren.

Före inspelningen av DS300 kroppen kameran ger sina användare en ökad öppenhet och ansvarighet. Denna pre-recording-funktionen lagrar 20 sekunder av cache-minne video bevis, att direkt se, höra och uppleva vad, var (i kombination med GPS) och som orsakat situationen.

police-body-cams-ds300

 

Stora fördelar av Kroppen Kamera + PTT-Handenhet

DS300 kroppen kameran är drop -, stöt-och vattentålig, som du kan förvänta dig från ett PTT-Handhållen mikrofon (i kombination med en kropp kamera), med en 1,5″ (tums) skärm för omedelbar uppspelning av inspelade händelser.

DS300 kroppen kameran kan också användas som en fristående brännare utan sladd när den efterfrågas, och har möjlighet att spela in bara Ljud, utan video eller foto inspelningar.

DS300 kroppen kameran är en inkognito kamera, så att folk inte ens märker att de är inspelade. Men på begäran kan läggas ett klistermärke, som förklarar att människor är inspelade. Något krav som är möjligt.

Alltför ofta inspelningarna är igång för sent och/eller vid en dålig vinkel, och inte representerar exakt vad som faktiskt hände. Med X-Övervakning DS300 Kroppen Kamera-användare kan nu spela in omedelbart befattningshavarens sida av händelsen/situationen, om den som begärs höjd där en kropp kameran ska placeras.

walkie-talkie-mikrofon-body-kamera

 

Funktioner av Kroppens Kamera + PTT-Handenhet

DS300 kroppen kameran innehåller;

police-body-kameror-ds300

* GPS-läge,
* Infrarött Mörkerseende,
* Före Inspelningen,
* 1080p / 720p Högupplöst,
* 16 Megapixel kamera,
* Inspelningsindikator,
* Lösenordsskyddade inspelningar,
* Krypterad lagring,
* 32GB minne,
* 2400 mAh Förlängd batterilivslängd,
* Tid / Datum / ID stämpel,
* En Tryck Drift,
* Kontinuerlig inspelning,
* 360° Vridbart Spänne,
* 140° betraktningsvinkel,
* 32GB krypterad lagring,
* 1.5” LCD skärm,
* 3.5mm Hörlursuttag,
* USB Port-Kontakt,
* PTT-Radio-Kontakt,
* PTT-Radio Intercom-Kabel.

X-Surveillance DS300 DS300 är också mycket konkurrenskraftigt pris, med lägre priser och högre produktivitet än något annat organ kamera.X-Surveillance DS300 Body Cam Push-To-Talk in One

Request for Quotation for Businesses and Organizations