NYTT KROPPSKAMERA DS300

X-Surveillances introduserer det nye DS300, PTT-Håndholdt Kroppskamera
Kroppskameraet kombinert med en PTT-Håndholdt mikrofon. DS300 er et PTT-Håndholdt kroppskamera som opererer og som har utseendet og følelsen til en PTT-Håndholdt mikrofon. DS300 er det eneste kroppskameraet som ikke behøver en separat enhet for sikkerhets- og bevisopptak.

X-Surveillance DS300 er en unik og påventende patent kroppskamera som er designet og utviklet for sikkerhet og for politimyndigheter. Grunnet grundig forskning av markedets utviklinger, av å høre etter hva kundene ønsker og ved å forske sammen med profesjonelle innenfor rettsmyndighetene, forstår X-Surveillance akkurat hva som trengs for å designe og utvikle en innovativ løsning, som møter kravene til brukeren av kroppskameraet.

skjult-body-kamera-ds300

Unikt Kroppskamera + PTT-Håndholdt

X-Surveillance har designet DS300 som et kroppskamera blant favorittene blant politibetjenter og førstehjelpsprofesjonelle. De foretrekker fordelene ved å ha et kroppskamera for å ta opp hendelsene og situasjonene slik som de skjer. Likevel er det brukere som ikke ønsker å legge til mer utstyr til en allerede tung uniform.

• Kameraet er lett å bruke med en allerede bekjent snakk-knapp på en side og ”ta opp”-knappen på andre siden.
• Kameraet kan erstatte eksisterende PTT-Håndholdte mikrofoner, slik som Kenwood, Motorola og andre.
• DS300 kroppskamera har en automatisk IR for filming i mørket.
• Alternative GPS-evner
• Passord beskyttet tilgang til filer, med 32GB minne.
• betjentene ID og dato/tid stempel.
• Har en 1.5” skjerm for umiddelbar avspilling av de filmede hendelsene.
• DS300 kameraet er vanntett, og fall- og støtsikker.

push-to-talk-body-cam

Full HD med Nattsyn Kroppskamera + PTT-Håndholdt

X-Suirveillance DS300 er et Full-HD kroppskamera, med alle opptak lagret kryptert og passord beskyttet. Med de følgende kameraspesifikasjonene; 16 mega pixel bildeoppløsning, opptak med 1080p (eller 720p) med 30 bilder per sekund i AVI format, og opptil 10 timer opptakstid.

Særlig for politibetjenter og førstehjelpsprofesjonelle, er det viktig å ha nattsyn på kameraet. Derfor er DS300 kroppskamera utstyrt med et infrarødt nattsyn, som umiddelbart skrur seg på når det blir mørkt, innen ett sekund.

Takket være egenskapen til det infrarøde nattsynet, kan DS300 PTT-Håndholdt kroppskamera bli brukt både om dag og natt.

push-to-talk-mikrofon-body-kamera

Kroppskamera + PTT-Håndholdt Sikkerhet

Angående sikkerhetsegenskapene, har DS300 kroppskamera eksklusivt en LED lommelykt med en PTT mikrofon, som er plassert på høyre side av kroppen. Det er ingen andre PTT mikrofoner som har denne unike egenskapen; bare DS300 har den.

X-Surveillance DS3000 kroppskamera har egenskapen til å ”bevare” og ”lagre” GPS-lokalisering når et bilde eller en video blir tatt opp. GPS-koordinatene (longitude og latitude) vil bli stemplet på videofilen, og fremhevet under avspilling.

Forhåndsopptaket av DS300 kroppskamera gir brukeren en økt gjennomsiktighet og ansvarlighet. Egenskapen for forhåndsopptak lagrer 20 sekunder av cached minne av videobevis, for umiddelbar avspilling for å se, lytte og oppleve hva, hvor (kombinert med GPS) og hvem som forårsaket situasjonen.

walkie-talkie-mikrofon-body-kamera

Store Fordeler med Kroppskamera + PTT-Håndholdt

DS300 kroppskameraet er vanntett, og fall- og støtsikker, noe du kan forvente fra en PTT-Håndholdt mikrofon (kombinert med et kroppskamera), med en 1.5” (tommer) skjerm for umiddelbar avspilling av opptak.

DS300 kroppskamera kan også bli brukt som en enestående opptaker uten kabler, og har alternativet for å ta opp bare lyd, uten video- eller bildeopptak.

DS300 kroppskameraet er et incognito-kamera, slik at folk ikke vil merke når det blir gjort opptak. Dersom forespurt, kan det bli lagt til et klistremerke, som forklarer at folk blir tatt opp. Hva som helst krav er mulig.

For ofte blir opptak startet enten for sent eller fra en dårlig vinkel, slik at de ikke kan nøyaktig presentere hva som faktisk skjedde. Med X-Surveillance DS300 Kroppskamera kan brukere nå umiddelbart ta opp hva som skjedde på betjentens side av en hendelse, fra den forespurte høyden hvor kroppskameraet er lokalisert.

politiet-body-cams-ds300

Egenskaper til Kroppskameraet + PTT-Håndholdt

politiet-body-kameraer-ds300

 

* GPS lokalisering,
* Infrarødt Nattsyn,
* Forhåndsopptak,
* 1080p / 720p Høy Definisjon,
* 16 Megapixel kamera,
* Opptaksindikator,
* Passord beskyttet opptak,
* Kryptert lagring,
* 32GB minne,
* 2400 mAh Forlenget batteriliv,
* Tid/Dato/ID Stempel,
* Ett-Trykk Operasjon,
* Fortsettende opptak,
* 360° Roterbar Spenne,
* 140° innsynsvinkel,
* 32GB kryptert lagring,
* 1.5” LCD skjerm,
* 3.5mm Hodetelefonkontakt,
* USB Port Tilkobler,
* PTT-Radio Tilkobler,
* PTT-Radio Intercom Kabel.
X-Surveillance DS300 har også en veldig konkurransedyktig pris; lav kostnad og høyere produktivitet enn andre kroppskamera.X-Surveillance DS300 Body Cam Push-To-Talk in One

Request for Quotation for Businesses and Organizations