NYT BODY CAMERA DS300

 

X-Surveillances introducerer det nye DS300, PTT-håndholdte Body Camera

Det kropsbårne kamera kombineret med en PTT-håndholdt mikrofon.

DS300 er et PTT-håndholdt kropskamera der operer, har udseendet og følelsen som et PTT-håndholdt mikrofon. DS300 er det eneste kropskamera, der ikke behøver en separat enhed til sikkerhed og bevisoptagelses-formål.

X-Surveillance D300 er et unikt og patentanmeldt kropskamera designet og udviklet for sikkerheds- og retshåndhævelsesprofessionelle. Ved hjælp af grundig undersøgelse af markedsudvikling, kundesamtaler og research-samarbejde med professionelle retshåndhævelsesbetjente, forstod X-Surveillance hvad der var behov for til at designe og udvikle en innovativ løsning, der opfylder kravene for brugerne af kropskameraet.

skjult-krop-camera-ds300

 

Unikt Body Camera + PTT-Håndholdt

X-Surveillance har designet DS300 som et kropskamera, der er en favorit blandt (retshåndhævende) betjente og førstehjælpsreddere. De fortrækker fordelene ved at have et kropskamera til at optage begivenheder og situationer mens de sker. Og derudover vil brugeren ikke tilføje mere udstyr til en allerede fuld og tung uniform.

• Kameraet er let at bruge, med den allerede velkendte tale-knap på den ene side og optage-knappen på den anden side.
• Kameraet kan erstatte eksisterende PTT-håndholdte mikrofoner, såsom Kenwood, Motorola og andre.
• Kropskameraet DS300 har automatisk infrarød til at filme i totalt mørke.
• Valgfrie GPS- evner.
• 32GB hukommelse filadgang beskyttet med kodeord.
• Kan give et betjent-ID og et dato/tid-stempel.
• Har en 1.5’’ monitor til øjeblikkelig visning af optagede begivenheder.
• D300-kameraet er tabs-, stød- og vandtæt.

push-to-talk-krop-cam

 

Fuld HD med Night Vision Body Camera + PTT-Håndholdt

The X-Surveillance DS300 er et fuld HD kropskamera med alle optagelserne gemt krypteret og beskyttet af kodeord. Med de følgende kameraspecifikationer: 16 megapixels fotoopløsning, optagelse med 1080p (eller 720p) med 30 frames per second i AVI-format og op til 10 timers optagelse.

Især for ordensmagten og førstehjælpsreddere er night vision (nattesyn) et must-have. Så DS300 kropskameraet er udstyret med en infrarød night vision, der tænder med det samme (automatisk IR) når det bliver mørkt inden for mindre end et sekund.

Takket være funktionen infrarød night vision, kan DS300 PTT-håndholdt Body Camera bruges både om dagen og om natten.

push-to-talk-mikrofon-krop-kamera

 

Body Camera + PTT-Håndholdt Sikkerhed

Vedrørende sikkerhedsfunktioner har X-Surveillance DS300 Body Camera den eksklusivitet at have en LED-flashligt-lampe med en PTT-mikrofon, som er placeret på kroppens højre side. Der er stadig ingen andre PTT-mikrofoner, der har denne unikke funktion; kun DS300 har.

X-Surveillances DS300 Body Camera har evnen til at ”lagre” og ”gemme” GPS-lokationer, når en video eller et foto bliver optaget. Real-tids-GPS’ens koordinater (lændgegrad og breddegrad) vil blive indlejret i videofilen og vist på brugerens skærm.

DS300 kropskameraets pre-optagelse giver dets brugere stigende gennemsigtighed og ansvarlighed. Denne pre-optagelsesfunktion lagrer 20 sekunders cache-hukommelse af videobevis, til øjeblikkeligt at kunne se, høre og opleve hvad, hvor (i kombination med GPS) og hvem der forårsagede situationen.

walkie-talkie-mikrofon-krop-kamera

 

De store fordele ved Body Camera + PTT-Håndholdt

DS300 Body Camera er tabs-, stød- og vandtæt, som du kan forvente fra en PTT-håndholdt mikrofon (kombineret med et kropskamera), med en 1.5’’ (tommer) skærm til øjeblikkelig afspilning af optagede begivenheder.

DS300 Body Camera kan også bruges som en enestående optager uden ledning ved forespørgsel og den har muligheden for kun at optage lyd uden video- eller billedoptagelse.

DS300 Body Camera er et inkognito-kamera, så folk vil end ikke lægge mærke til at de bliver optaget. Imidlertid kan der ved forespørgsel tilføjes et klistermærke, der lader folk vide at de bliver optaget. Hvilket som helst krav kan blive mødt.

Alt for ofte starter optagelser for sent, og/eller i en dårlig vinkel, og kan ikke med klarhed fremvise hvad der reelt skete. Med X-Surveillance DS300 Body Camera kan brugere nu øjeblikkelig optage betjentes side af historien/episoden, med den ønskede højde på hvor et kropskamera bør placeres.

politi-krop-cams-ds300

 

Funktioner for Body Camera + PTT-Handheld

DS300 kropskameraet inkluderer;

krop-slidt-videokamera-ds300

 

* GPS lokation,
* Infrarød Night Vision,
* Pre-optagelse,
* 1080p / 720p High Definition,
* 16 Megapixel kamera,
* Optagelsesindikator
* Kodeordsbeskyttede oplysninger
* Krypteret lagring
* 32GB hukommelse,
* 2400 mAh forlænget batteri-tid,
* Tid/Dato/ID-stempel,
* One Press Operation (Et-Tryk-Styring),
* Fortsat optagelse,
* 360° drejebart spænde,
* 140° vinkeludsnit,
* 32GB krypteret lagring,
* 1.5” LCD skærm,
* 3.5mm Høretelefon Jack,
* USB indgangsforbindelse,
* PTT-Radio forbindelse,
* PTT-Radio Intercom kabel.

X-Surveillance DS300 er også prismæssigt konkurrencedygtigt, lavere pris og højere produktivitet end noget andet kropskamera.X-Surveillance DS300 Body Cam Push-To-Talk in One

Request for Quotation for Businesses and Organizations